Kit ambreiaj


 

Cand se schimba kitul de ambreiaj?


Traficul rutier din Bucuresti ne tine deseori in aglomeratie, cozi interminabile si ambuteiaje. Asta ne face sa utilizam in mod frecvent ambreiajul la desele porniri sau schimbari de viteza, facilitand uzura mai rapida a acestuia. Fetele discului de ambreiaj se uzeaza o data cu frecarea exercitata de catre acesta. Stilul agresiv la volan conduce catre o deterioare mai rapida a ambreiajului. Supraincalzirea ambreiajului face ca acesta sa se deterioreze pe suprafata de contact cu volanta si placa de presiune si ca urmare se subtiaza. Ca semn distinct ca trebuie sa ne faceti o vizita la service veti simti vibratii si trepidatii atunci cand ambreiajul este cuplat.

Diagnosticare ambreiaj


Simptome ale uzurii ambreiajului:
Ambreiajul patinează sau nu cuplează – apare la deplasarea cu viteza redusa atunci cand motorul este accelerat iar turatia creste foarte mult.
Ambreiajul nu decupleaza – la schimbare treptelor de viteze se aude un zgomot puternic
Ambreiajul cupleaza cu smucituri – cauze: spargerea discului de presiune, etc.

Inlocuirea kitului de ambreiaj


Repararea ambreiajului este o manopera ce presupune o durata de timp ridicata. Este nevoie ca in primul rand sa se demonteze cutia de viteze.
Inlocuim Kitul de ambreiaj, discul de ambreiaj, placa de presiune, volanta, cablul de ambreiaj., parghiile de decuplare, furca de decuplare. Cu cat varsta masinii este mai inaintata se recomanda schimbarea tuturor componentelor din ansamlul ambreiajului.
Inlocuim kitul de ambreiaj pentru diverse modele de masini: kit ambreiaj Logan, Golf, Ford Focus, Matiz, Renault, Opel, Dacia,etc.

reparatii kit ambreiaj bucuresti
reparatii kit ambreiaj bucuresti
reparatii kit ambreiaj bucuresti

Preturi: